Kitchen AbraKadabras

 Yummy Abracadabra!

Кифличка с яйце, сирене и кашкавал... Тестото е от пълнозърнесто брашно със сусам, лен, слънчоглед и босилек. М-м-м!

Обелените бадеми, в очакване да попаднат в блендъра, за да дадат основата на бадемовото "мляко".
Хлябът е готов!
Ще започна (продължавайки от главната страница, където се опитвах да отговоря на Борката на английски) с един много полезен съвет:


Формулта на доктор Хейзъл Парселс (Hazel Parcells)

или

Как да неутрализирате вредните химикали в плодовете, яйцата, зърнените храни и зеленчуците?

Тази формула може да ви изглежда абсурдна, но ще възвърне оригиналната, първоначална форма и наситеност на жизнената енергия в зеленчуците, плодовете, пълнозърнестите продукти и несварените яйца.
Внимание! Не я прилагайте върху месо, брашно или млечни продукти!
Какво мислите, че са тези кръгове над яйцата?
Запушете мивката и я напълнете със студена вода.
Излейте 1 чаша Белина (чиста, без никакви ароматизатори и оцветители) във водата.
Поставете вътре яйцата, ябълките, крушите, зелето, ряпата, праза, морковите, чушките, камбите, магданоза и всичко което ще ви трябва за деня.
Оставете така за 20 минути.
Отпушете мивката и изплакнете обилно с течаща вода и оставете продуктите на съхранение в хладилника.
Това е.
Доктор Хейзъл Парселс на 106 години!
Доктор Парселс (1889-1996) бе известна лечителка и пионер в изследването на вибрационните нива на жизнените енергии в хранителните продукти, определяйки дали "поддържат" или "подобряват" живота на хранещите се с тях.

Опитайте и споделете опита си тук.

Наздраве!

Генчо Иванов