Yummy Abracadabra!
Кифличка с яйце, сирене и кашкавал... Тестото е от пълнозърнесто брашно със сусам, лен, слънчоглед и босилек. М-м-м! |
Хлябът е готов! |
Ще започна (продължавайки от главната страница, където се опитвах да отговоря на Борката на английски) с един много полезен съвет:
Формулта на доктор Хейзъл Парселс (Hazel Parcells)
или
Как да неутрализирате вредните химикали в плодовете, яйцата, зърнените храни и зеленчуците?
Тази формула може да ви изглежда
абсурдна, но ще възвърне оригиналната, първоначална форма и наситеност
на жизнената енергия в зеленчуците, плодовете, пълнозърнестите продукти и
несварените яйца.
Внимание! Не я прилагайте върху месо, брашно или млечни продукти!
Какво мислите, че са тези кръгове над яйцата? |
Запушете мивката и я напълнете със студена вода.
Излейте 1 чаша Белина (чиста, без никакви ароматизатори и оцветители) във водата.
Поставете вътре яйцата, ябълките, крушите, зелето, ряпата, праза, морковите, чушките, камбите, магданоза и всичко което ще ви трябва за деня.
Поставете вътре яйцата, ябълките, крушите, зелето, ряпата, праза, морковите, чушките, камбите, магданоза и всичко което ще ви трябва за деня.
Оставете така за 20 минути.
Отпушете мивката и изплакнете обилно с течаща вода и оставете продуктите на съхранение в хладилника.
Това е.
Доктор Хейзъл Парселс на 106 години! |
Опитайте и споделете опита си тук.
Наздраве!
Генчо Иванов